Afsløringer om krigsdrømme i det lækkede 'Downing Street Memo'.

'The Downing Street Memo' er faktisk et referat af et møde mellem Bush Administrationen og af mange af den britiske premierministers højtstående ministre den 23. juli 2002.

 

KILDE: downingstreetmemo.com

 

'The Downing Street Memo' blev offentliggjort af The Sunday Times den 1. maj 2005.

 

Dette dokument blev det første konkrete bevis fra Storbritannien og USA's regering, som eksponerede sandheden om, hvordan Irak-krigen begyndte.

 

Siden dengang er meget mere information kommet for dagens lys gennem lækager af hemmelige dokumenter og regnskaber for et stigende antal mennesker, der har været vidne til forvaltningens forseelser fra første hånd.

 

Der fines nu i en offentliggjort fortegnelse en stor mængde dokumentation, der levende illustrerer:

 

 

1) Bush's langvarige hensigt at invadere Irak


2) Bush's villighed til at provokere Saddam (på forskellige måder) for at opnå et påskud for krig.

 

3) Det faktum, at krigen reelt begyndte med en luft-kampagne næsten et år før invasionen i marts 2003 og måneder før Kongressens godkendelse af magtanvendelse.


4) Administrationens brede indsats for at knuse uenighed og manipulere oplysninger, der ville imødegå en begrundelse for krigen.

 

5) Den manglende planlægning for krigens eftervirkninger og en grundlæggende mangel på forståelse for det irakiske samfund.

 


Selv som Bush ikke var åben om 'the Downing Street Memo', viser en endelig rapport fra nylig Senatet undersøgelse, hvordan administrationen manipulerede oplysninger for at overvurdere en trussel fra Saddam Hussein og for at opdigte en forbindelse mellem Saddam Hussein og Al Quaida, som ikke eksisterede.

 

Et flertal af den amerikanske befolkning mener i dag, at præsidenten bevidst vildledte USA ind i krig, og mange flere tror, at ofrene i Irak ikke har været umagen værd.

 

 

RELATERET VIDEO VEDRØRENDE 'THE DOWNING STREET MEMO' SES TIL HØJRE.

--

 

 

 

KILDE: http://downingstreetmemo.com

--

 


911avisen@911avisen.dk