VIDEO

Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.
Online-video med NORMAN MINETA's VIDNEUDSAGN.
Blandt udeladelserne i 9/11-Kommissions-Rapporten er nok udeladelsen af trafikminister Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen den 23. maj 2004 det mest belastende for rapportens og vice-præsident Dick Cheney's troværdighed.

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=bDfdOwt2v3Y

 

RELATERET:

Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen.
Transportminister Norman Mineta vidnede den 23. maj 2004 for 9/11-Kommissionen om, at Dick Cheney havde operationelt kendskab til Flight 77, da dette fly nærmede sig Pentagon. Regeringen har konsekvent udtalt, at den ikke vidste, hvor de kaprede fly var, før de styrtede ned.

Blandt udeladelserne i 9/11-Kommissions-Rapporten er nok udeladelsen af trafikminister Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen det mest belastende for både 9/11-rapportens og vice-præsident Dick Cheney's troværdighed.

 

I video til højre vidner Norman Mineta for 9/11-Kommissionen om, at han var til stede og personligt observerede vice-præsident Dick Cheney give militære ordrer fra 'The Presidential Emergency Operating Center' under Det Hvide Hus.

 

Dick Cheney kendte den nøjagtige position af Flight 77 og hvor mange miles flyet manglede at flyve før det ramte Pentagon.


Hvordan kunne den mest forsvarede bygning i verden være så let at angribe?
, vil nogen nok spørge.

 

Videoen dokumenterer forespørgslen fra 9/11-Kommissionens vice-chairman (ordstyrer), Lee Hamilton om en påstået ordre om udeladelse af flynedskydning givet af vice-præsident Dick Cheney i The Presidential Emergency Operating Center (PEOC, red.) under Det Hvide Hus om formiddagen, den 11. september 2001.

 

Lee Hamilton: Jeg vil gerne et øjeblik fokusere på The Presidential Emergency Operating Center. De var der - jeg tror en stor del af dagen - vist nok sammen med vice-præsidenten. Og vi har denne her ordrer, der blev givet - jeg mener den blev givet af vice-præsidenten med autorisation om at nedskyde et kommerciel passager-rutefly, der var mistænkt for at være under kontrol af terrorister. Var De til stede, da den ordrer blev givet?

 

Norman Mineta: Det var jeg ikke. Men jeg blev klar over at ordren var givet; I løbet af den tid flyet var på vej imod Pentagon, var der en ung mand, der ville komme ind og sige til vice-præsidenten: "Flyet er 50 miles ude." , "Flyet er 30 miles ude." Og da det kom ned til "Flyet er 10 miles ude", sagde den unge mand til vice-præsidenten: "Gælder ordren stadig?" Og vice-præsidenten drejede hovedet og sagde: "Selvfølgelig gælder ordren stadig. Har du hørt noget om det modsatte?" På det tidspunkt vidste jeg ikke, hvad alt dette betød.

 

Lee Hamilton: Flyet, du refererer til, er flyet, der kom ind i ..

 

Norman Mineta: Flyet, der fløj ind i Pentagon. Og øhh... jeg var ikke klar over, at den samtale allerede havde fundet sted. Men ved at lytte til samtalen mellem den unge mand og vice-præsidenten - dengang var jeg ikke klar over betydningen af samtalen.....

 

 

 

SE ØVERST TIL HØJRE VIDEOEN MED TRAFIKMINISTER NORMAN MINETA's VIDNESBYRD AFLAGT FOR 9/11-KOMMISSIONEN.

 

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=bDfdOwt2v3Y

+ http://www.prisonplanet.com/articles/july2005/270705testimonycensored.htm

--

 


911avisen@911avisen.dk