VIDEO

Dr. David Ray Griffin forsøgt latterliggjort på Tucker Carlson Show.
Online-video med DAVID RAY GRIFFIN

MARGINALISERING. Sår man tvivl om den amerikanske regerings 9/11-historie, forsøger de korporative mainstream-medier prompte og med hård hånd at latterliggøre den formastelige. I anledning af tv-stationen MSNBC's præsentation af Oliver Stone's biograffilm World Trade Center, var professor Dr. David Ray Griffin gæst på national tv hos skærmtrolden Tucker Carlson.

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=AxKW3EqbfRE

RELATERET:

Griffin i Kbh.: Skal sandheden afsløres eller skjules?
Professor David Ray Griffin om 9/11 og mainstream-pressen
Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag - Myten og Realiteten
Professor David Ray Griffin appellerer til Europa i interview i København
9/11 og det amerikanske imperium: Intellektuelle taler ud om 9/11.
Dr. David Ray Griffin: 9/11 og Nationalistisk Tro
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Dr. David Ray Griffin forsøgt latterliggjort på Tucker Carlson Show.
MARGINALISERING. Sår man tvivl om den amerikanske regerings 9/11-historie, forsøger de korporative mainstream-medier promte og med hård hånd at latterliggøre den formastelige. I anledning af tv-stationen MSNBC's præsentation af Oliver Stone's biograffilm World Trade Center, var professor Dr. David Ray Griffin gæst på national tv hos skærmtrolden Tucker Carlson.

 

TV-klip fra MSNBC, den 09.08.2006.

 

Tucker Carlson: Oliver Stone's film World Trade Center er på læredet i dag - og for en gangs skyld lancerer Oliver Stone ikke en eller anden dårlig konspirationsteori.

 

For der er i forvejen mange mennesker, som gør det for ham.

 

Vor næste gæst er en af de ledende stemmer i den tiltagende støjende bevægelse, der hævder, at vores egen regering tilrettelagde angrebene den 11. september.

 

David Ray Griffin er teologiprofessor og et medlem af gruppen "Scholars For 9/11 Truth" (Humanister for 9/11 sandhed, red.). Han er også forfatteren til bogen "Christian Faith And Truth Behind 9/11", der opfordrer til eftertanke og handling. Bogen er trykt af det presbyterianske bogforlag. Mr. Griffin er med os fra Santa Barbara i Californien.

 

Mr. Griffin, tak fordi du vil deltage i tv- programmet.

 

Du har intet bevis for, at regeringen står bag 9/11. Og jeg synes faktisk det er en forfærdelig ting at påstå i betragtning af, at det ikke er sandt og du ikke har bevist, at det er sandt.

 

Dr. Ray Griffin: Well - disse ting skal afgøres ud fra beviser. Og hvis du læser denne bog og mine to foregående bøger The New Perl Harbor og den senere The 9/11 Commission Report - Omissions and Distortions, vil du se, at der bogstaveligt talt er dusinvis af grunde til ikke at tro på den officielle teori om 9/11.

 

Jeg foreslår ikke en ny konspirationsteori. Jeg afviser den officielle konspirationsteori, som vi har fået fra regeringen, og 9/11-Kommissionen og som er blevet brugt til ....

 

Tucker Carlson afhryder: Men antydningen af at..

 

Dr. Ray Griffin fortsætter uanfægtet: ..og som er blevet brugt til at retfærdiggøre alle aktiviteterne, der er foregået siden 9/11.

- Jeg foreslår ikke en ny konspirationsteori. Jeg afviser den officielle konspirationsteori, som vi har fået fra regeringen, og 9/11-Kommissionen og som er blevet brugt til at retfærdiggøre alle aktiviteterne, der er foregået siden 9/11.

 

Dr. David Ray Griffin

 

Tucker Carlson: Men DU kan ikke lide amerikansk udenrigspolitik. Det er fint nok. Det er legalt nok. Jeg kan heller ikke lide amerikansk udenrigspolitik for det meste. Den har jeg fattet - og jeg stiller da heller ikke på nogen måde spørgsmål ved din ret til at betvivle regeringen. Jeg siger blot, at det er forkert, blasfemisk og syndigt af Dem at foreslå, antyde eller at hjælpe andre mennesker til at nå den konklusion, at USA's regering dræbte 3.000 af dens egne borgere. Fordi det gjorde den ikke!

 

Dr. Ray Griffin: Jeg tænkte den samme ting det første 1½ år og folk ville da også sige "Du er en konspirationsteoretiker og derfor søger du problemerne!". Det første halvandet år accepterede jeg den officielle teori og antog, at der var tale om en gengældelsesaktion for USA's udenrigspolitik. Og da nogen første gang sagde til mig, at det var et 'Inside Job', svarede jeg, at jeg ikke forestillede mig, at Bush Administrationen - selv Bush Administrationen - ville gøre en så frygtelig ting. Men så da jeg endelig så på beviserne så jeg, at det i sandhed var overvældende.

 

Tucker Carlson: Ok, lad os være meget konkrete - jeg ville ønske, vi havde mere tid, men det har vi ikke. Du siger at "seks af flykaprerne stadig er i live". Hvad er beviserne for det? (Tucker spørger Griffin med en latterliggørende mine af vantro og foragt). Vær venlig at forklare mig hvorfo du tror på, at seks af flykaprerne kunne være i live!

 

Dr. Ray Griffin: Well - det er et at eksemplerne på dusinvis af ting, som 9/11-Kommissionen simpelthen nægter at undersøge. Også selv om dette blev rapporteret af mainline-kilder i England. Vi har både BBC og The Telegraph, som er udsender historier. Lad os tage den om Walid Al-Shehri. 9/11-Kommissionen antager, at han var personen på Flight 11, som dolkede en fra flypersonalet. Og adskillige dage senere kom han frem og bekendtgjorde for verden, at han stadig er i live i Marokko, hvor han er pilot. Det hørte vi ikke et ord om fra 9/11-Kommissionen.

 

Tucker Carlson: Du hørte ikke et ord om det fra 9/11-Kommissionen. Ejheller hørte du et ord om det fra national offentlig radio eller fra New York Times, the Washington Post, ABC-News, NBC-News, MSNBC.

 

Dr. Ray Griffin: Men vi hørte om det i visse aviser og andre steder.

- Det er forkert, blasfemisk og syndigt af Dem at foreslå, antyde eller at hjælpe andre mennesker til at nå den konklusion, at USA's regering dræbte 3.000 af dens egne borgere. Fordi det gjorde den ikke!

 

Tucker Carlson til Dr. David Ray Griffin

 

Tucker Carlson: Jeg mener - som en, der har været inden for journalistik hele sit voksne liv og er vokset op blandt journalister i familien, kan jeg fortælle dig, at mennesker, der tyer til journalistik fra Storbritanien ..(Tucker griner hånende).. tyer næsten altid til journalisme af meget lav standard. Og her kommer min indelysende pointe: Du påstår, at nogeth holdes sjult af regeringen og at hele den samlede amerikanske presse. Det er totalt usandsynligt - for man ville rapportere det, hvis det var sandt.

 

Dr. Ray Griffin: Det er ikke helt usandsynligt. Lad mig give dig et andet eksempel på en fejl, som bør nævnes. Du nævnede før Oliver Stone's film. Selv om han ikke berører hvem, der er ansvarlig for 9/11, så vil biografgængerne se på filmen, at disse tårne kom ned på en måde, som er tæt på klassisk kontrolleret nedrivning med sprængstof - den type nedrivning, der kaldes 'implosion' og som laves ved hjælp af sprængstoffer. Og først og fremmest: Stål-ramme-skyskrabere er aldrig nogen sinde i historien kommet ned p.g.a. brand. - eller brand sammenholdt med eksternt påførte skader som dem, der opstod fra flyvemaskinerne.

 

Tucker Carlson: Hvad så med at blive ramt af en jumbo-jet, for de blev jo aldrig ramt af en jumbo-jet?

 

Dr. Ray Griffin: Tucker, the Empire State Building blev ramt af en flyvemaskine...

 

Tucker Carlson afbryder: Det var tilbage i Anden Verdenskrig og de fly fløj med en hastighed sbarende til 1/8 af disse flyvemaskiners hastighed. Jeg mener - faktum må være ..

 

Dr. Ray Griffin afbryder: Tucker, hovedpointen må være, at bygninger af den type er aldrig kommet ned på grund af eksternt forårsagede skader og endvidere blev Bygning 7 ikke ramt af en flyvemaskine og ..

 

Tucker Carlson afbryder: Det er jeg bekendt med, det ved jeg.

 

Dr. Ray Griffin fortsætter: .. og den (Bygning 7) kom bekvemt ned.

 

Tucker Carlson afbryder: Mr. Griffin!

- 9/11-Kommissionen nævnede ikke engang i sin 571 siders rapport det faktum, at Bygning 7 kollapsede.

 

Dr. David Ray Griffin

 

Dr. Ray Griffin fortsætter: Du ved også, at 9/11-Kommissionen nævnede ikke engang i sin 571 siders rapport det faktum, at Bygning 7 kollapsede.

 

Tucker Carlson: Jeg er fuldt ud klar over det. Jeg ønsker helt ærligt - og jeg vil ikke skære dig væk nu - jeg ønsker vi havde haft mere tid. Du har ikke bevist, at regeringen står bag det. Og jeg håber, at vore seere er klar over det det ikke passer.

 

Dr. Ray Griffin: Hvordan kan du vide det?

 

Tucker Carlson: Fordi jeg har læst det. Desværre er vores tid udløbet og jeg sætter pris på, at du kunne komme.

 

Dr. Ray Griffin: Well - mange mennesker tænker anderledes Tucker.

 

Tucker Carlson: Tilsyneladende gør de, og det er trist. Tak Mr. Griffin fordi du ville være med. Jeg værdsætter det, tak.

--

 

SE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE, HVOR TUCKER CARLSON FRA MSNBC FORSØGER AT LATTERLIGGØRE OG MARGINALISERE PROFESSOR DR. DAVID RAY GRIFFIN.

 

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=AxKW3EqbfRE

--

 


911avisen@911avisen.dk