VIDEO

11. september: Eksplosive beviser ved Niels Harrit
Online-video om hvorfor lærde folk ønsker 11. september 2001 undersøgt.

Kemiker Niels Harrit blev i 2010 interviewet til 9/11-dokumentarfilmen "9/11: Eksplosive beviser - Eksperterne taler ud" af Architects & Engineers For 9/11 Truth.
Interviewet, der er oversat til dansk v. Lars Vestman & Ulf Ullby er fundet på internettet med danske undertekster og kan ses øverst.

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=_MhFYRifhZM

RELATERET:

Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Arkitekt Richard Gage på TV om behovet for en undersøgelse af 9/11

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Brandmænd i New York kræver sandheden om 9/11.

CUI BONO. Hvem fik gavn af 9/11 ?

Professor David Ray Griffin om 9/11 og Falsk Flag
Kevin Ryan afviser regeringens forklaring af WTC's kollaps.

Arkitekt Richard Gage på canadisk tv om 9/11.

Kritik af 9/11-Kommissionen og dens rapport om 9/11.
Dr. Daniele Ganser: Alle teorier om 9/11 er konpirationsteorier. Også den officielle.
Bush til FN: "Lad os ikke tolerere skandaløse konspirationsteorier!"
Dr. Paul Craig Roberts ramt af 9/11-censur
Kendte danskere tror ikke på den officielle 9/11-historie.
Er krigen i Afghanistan retfærdiggjort af 9/11-angrebene?

ZELIKOW - den akademiske hjerne bag 9/11?
Norman Mineta's vidnesbyrd for 9/11-Kommissionen

1270 arkitekter & ingeniører kræver 9/11 undersøgt og NIST-chefer retsforfulgt

Israels & USA's fælles Falsk Flag Operation mod skibet USS Liberty

FALSK FLAG GREATEST HITS: Ti Falsk Flag Operationer fra Nero til 9/11

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

11. september: Eksplosive beviser ved Niels Harrit

Kemiker Niels Harrit blev i 2010 interviewet til 9/11-dokumentarfilmen "9/11: Eksplosive beviser - Eksperterne taler ud" af Architects & Engineers For 9/11 Truth.

 

Interviewet, der er oversat til dansk v. Lars Vestman & Ulf Ullby er fundet på internettet med danske undertekster og kan ses t.h..

 

Kemiker Niels Harrit interviewet i 2010 til filmen ”9/11 Explosive Evidence – Experts Speak Out” med danske undertekster af Lars Vestman & Ulf Ullby. Interviewer var stifteren af Architects & Engineers For 9/11 Truth, AIA Architect Richard Gage. Filmfotograf var Otto Krog.

 

[00:00:12]

 

Mit navn er Niels Harrit.

Jeg har en kandidatgrad og en ph.d. i kemi.

Jeg er lektor ved Københavns Universitet - og det har jeg været i næsten 40 år.

Jeg er 65 år.

Jeg har publiceret tæt ved 60 videnskabelige artikler i anerkendte tidsskrifter. Og i øjeblikket forsker jeg i tidsopløst røntgenspektroskopi med en opløsning på en milliontedel af en milliontedel sekund. Det er meget hurtigt.

 

[00:00:50]

 

For godt 3 år siden så jeg tilfældigvis bygning 7 styrte sammen på en DVD optaget ved et foredrag med Steven E. Jones - som han holdt på Brigham Young-Universitetet.

 

Det fangede omgående min opmærksomhed, fordi - for det første havde jeg aldrig hørt om den bygning før. Og for det andet kunne jeg ikke forstå, hvad der foregik. For tilsyneladende styrter bygningen sammen uden nogen som helst grund.

 

[00:01:21]

 

Som naturvidenskabsmand er jeg øvet i at prøve at forstå, hvad der foregår omkring mig - og dette kunne jeg ikke forstå.

 

Og fra den dag har jeg ikke haft nogen fritid - for jeg begyndte at undersøge det.

 

Jeg begyndte med at arbejde lokalt i København og blev så en del af en gruppe videnskabsmænd, som omfatter Steven E. Jones, Kevin Ryan etc.

 

9 personer i alt, som undersøger støvet fra sammenstyrtningerne på det sydlige Manhattan.

 

[00:02:09]

 

I støvet fandt vi hvad vi karakteriserer som ureageret termisk materiale i form af nogle meget små røde og grå flager, som har en række egenskaber - vigtigst er, at nogle af dem stadig kan reagere. Og når de reagerer, danner de smeltet jern, hvilket er den primære indikation på en termisk reaktion. Og denne reaktion kan bruges til at nedbryde stålkonstruktioner.

 

[00:02:56]

 

Termit, altså den gammeldags termit, er en blanding af pulveriseret aluminium og pulveriseret rust. Og hvis man kan få denne blanding til at reagere, hvilket ikke er så let, udvikles en enorm varme - og dette er, hvad man kalder, et antændelsesmiddel.

- Det, som vi har fundet, er en moderne udgave af termit, der kaldes nanotermit, som fremstilles på en anden måde. Det er ikke blot en blanding af to pulvere. Materialet opbygges fra atomart niveau. Vi kalder det bottom-up-metoden, som man bruger i nanoteknologi.

 

Niels Harrit

 

 

Et antændelsesmiddel er noget, som kan anvendes til at ødelægge noget ved hjælp af varme, ens et sprængstof er noget, som anvender tryk. Det slår ting i stykker.

 

Det gammeldags termit er ikke et sprængstof. Det bruges stadig til millitære formål og til at smelte jernkonstruktioner.

 

[00:03:46]

 

Det, som vi har fundet, er en moderne udgave af termit, der kaldes nanotermit, som fremstilles på en anden måde. Det er ikke blot en blanding af to pulvere. Materialet opbygges fra atomart niveau. Vi kalder det bottom-up-metoden, som man bruger i nanoteknologi.

 

Dette har to konsekvenser for nanotermitten, hvilket adskiller den fra den klassiske termit.

 

[00:04:20]

 

For det første er ingridienserne meget mere findelte, hvilket betyder, at de reagerer hurtigere og er lettere at antænde.

For det andet har man ved produktion af nanotermit mulighed for at tilsætte andre ting, andre kemikalier, som ændrer den termiske reaktion til en eksplosiv reaktion.

 

Vi ved ikke, hvilken rolle de røde og grå flager, som vi fandt i støvet, spiller, men vi ved, og dette stod helt klart allerede før vi begyndte at undersøge støvet, at der blev brugt både sprængstoffer og antændelsesmidler ed den kontrollerede nedrivning af World Trade Center. Dette er ganske indelysende på grund af andre observationer, det smeltede jern og andre fund i støvet, at der blev brugt både sprængstoffer og antændelsesmidler.

 

Men hvor de røde og grå flager paser ind i billedet, ved vi ikke. Der har været megen spekulation om dette, især fordi nanotermit er et meget alsidigt materiale, som kan bruges i forskellige sammensætninger. Der har endda været spekulationer om, at det måske blev sprøjtet på konstruktionen. Dette er, hvad jeg kalder hypoteser for sprængninger, som vi ikke skal gå ind på her.

 

Jeg vil dog gerne gøre opmærksom på, at David Chandler's seneste undersøgelser - hvor han ser på detaljer i nedstyrtningen af det sydlige tårn i World Trade Center - afslører, at stumperne, som kommer ud af tårnet, tydeligvis bliver skudt ud af en eksplosiv kraft, ligesom raketter.

 

[00:06:22]

 

For det første trækker de et hvidt spor efter sig, hvilket kunne være aluminiumoxid, hvilket er et produkt af den termiske reaktion.

- Fundet af nanotermit i støvet er et uomtvisteligt bevis på, at der foregik noget den 11. september, som var usædvanligt. Og det er en opdagelse, der ikke kan forklares på nogen anden måde ved nogen anden proces, end at det blev anbragt i tårnene med det formål at rive dem ned.

 

Niels Harrit

 

 

For det andet har de tydeligvis raketagtige egenskaber, hvilket efter min mening betyder, at skelnen mellem antændelsesmiddel og sprængstof er forældet i dette tilfælde.

 

Det, vi har med at gøre, tror jeg, i World Trade Center, er et moderne militært materiale, som er ukendt for den almindelige offentlighed.

 

De røde og grå flager, det ureagerede nanotermit, som vi fandt i støvet, er blot en indikation af, at noget er galt. Det burde ikke være der.

 

Min nuværende opfattelse, vi optager dette i 2010, er, at vi ikke har hørt hele historien endnu.

 

[00:07:28]

 

Fundet af nanotermit i støvet er et uomtvisteligt bevis på, at der foregik noget den 11. september, som var usædvanligt. Og det er en opdagelse, der ikke kan forklares på nogen anden måde ved nogen anden proces, end at det blev anbragt i tårnene med det formål at rive dem ned.

 

om en konsekvens forlanger vi - jeg personligt som en videnskabsmand - at en ny undersøgelse, når den kommer, og den vil komme, også må omfatte undersøgelse af tilbageværende sprængstof og termitisk materiale i støvet - udført af National Institute of Standard and Technology. Tak.

**

 

 

 

SE VIDEO MED VIDENSKABSMAND NIELS HARRIT OM EKSPLOSIVE BEVISER FRA WORLD TRADE CENTER - ØVERST T.H.

--

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=_MhFYRifhZM

--

 


911avisen@911avisen.dk