VIDEO

Professor Steven E. Jones chikaneret på Tucker Carlson Show.
Online-video med PROFESSOR Dr. STEVEN E. JONES

MARGINALISERING. I 2005 skrev fysik professor Steven Jones et detaljeret paper på 25 sider, som sandsynliggør, at World Trade Center's Bygning 7 blev bragt ned med kontrolleret sprængstof.
MSNBC's tv-vært Tucker Carlson forhindrede tydeligvis professoren i på tv at vise en film-optagelse af Bygning 7's fald.
Nogle vil måske endda mene, at Tucker forsøgte at latterliggøre professoren.

 

I 2009 var Dr. Steven E. Jones i øvrigt medforfatter til Dr. Niels H. Harrit's paper, som påviste fund af sprængstoffet nanotermit i støvet fra World Trade Center. Et TV2 NEWS interview med Dr. Harrit på YouTube var på 4 dage set over 100.000 gange og oversat til forskellige sprog.

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=ayYXNo0i_Cs

RELATERET:

Forelæsning af professor Steven E. Jones om World Trade Center's kollaps
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

DEN SUNDE SKEPSIS - Dansk 9/11-dokumentar produceret af Bellamondo

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Professor Steven E. Jones chikaneret på Tucker Carlson Show.

MARGINALISERING. I 2005 skrev fysik professor Steven Jones et detaljeret paper på 25 sider, som sandsynliggør, at World Trade Center's Bygning 7 blev bragt ned med kontrolleret sprængstof.

MSNBC's tv-vært Tucker Carlson forhindrede tydeligvis professoren i på tv at vise en film-optagelse af Bygning 7's fald.

Nogle vil måske endda mene, at Tucker forsøgte at latterliggøre professoren.

 

TV-klip fra MSNBC, 16. november 2005


Tucker Carlson: Velkommen tilbage. Millioner af mennesker så 9/11's grusomheder lige foran deres egne øjne på tv. To fly smadrede ind i World Trade Center og mindre end et par timer senere kollapsede selvfølgelig disse to tårne.

 

En ekspert siger, at flykaprede nok ikke har bragt tårnene ned alene.

 

Han vil forklare sin kontroversielle teori. Han er Steven Jones, en fysikprofessor ved Brigham Young University. Professor Steven Jones, tak fordi du vil være med.

 

Dr. Steven E. Jones : Tak Tucker.

 

Tucker Carlson: Bare for at opsummere denne din teori - den ene sætning,som jeg berørte i introen og som modsiger hvad vi alle mener, vi ved om hvorfor disse tårne kollapsede. Opsummér hurtigt din egen forklaring!

 

Dr. Steven E. Jones : Well - jeg vil gerne indlede med mit paper, som er - hvilket du refererede til - tilgængeligt online. Hvad jeg gør, Tucker, er at præsentere beviser - men der er opstillede hypoteser, der skal testes. Det er en stor forskel på dette og en konklusion, hvilket jeg skal gøre klart. Men for at opsummere - jeg har set på den officielle raport fra FEMA og andre vedrørende kollapsene af disse bygninger. Jeg vil gerne kigge bærmere på Bygning 7 (wtc7) lige om et øjeblik.

Bygning 7 blev ikke engang ramt af et fly...

 

Tucker Carlson afbryder: Ok! Det var to tårne. Forklaringen var, at branden indeni var intens, at den svækkede struktur-stålet, så den ene etage faldt ned på den næste på pandekage-facon og de imploderede ind i sig selv. Dét er grundlæggende - tror jeg - hvad folk mener.

 

Dr. Steven E. Jones: Ja, basalt set , ja. Og hvad jeg så har gjort er at analysere disse rapporter.

 

Jeg vil meget gerne lave et lille forsøg med dig Tucker, hvis det er muligt.

 

Jeg sendte til jer et lille video-klip med kollapset af Bygning 7.

 

(MSNBC TV viser hér et fotografi af Bygning 7 på skærmen i stedet for Dr. Steven Jones' fremsendte video-klip med Bygning 7's kollaps, der udviser karakteristika på en kontrolleret bygningsnedrivning med sprlngstof. Men det ved Dr. Jones ikke endnu, så han taler videre i den tro, at tv-stationen er i færd med at vise seerne det afslørende videoklip. der viser, at Bygning 7's kollaps har de karakteristika, som ses ved en kontrolleret bygningsnedrivning med sprængstof)

 

Og de fleste mennesker har ikke set dette video-klip - og det er det springende punkt i overvejelserne!

 

Tucker Carlson: Kan du meget opsummere meget hurtigt opsummere disse overvejelser for os? Tror du, der var eksplosiver i bygningerne plantet af nogen, hvorefter de detonerede? Er det korrekt?

 

Dr. Steven E. Jones: Ja.

 

Tucker Carlson: Er det korrekt?

 

Dr. Steven E. Jones: Der er to hypoteser her. En er, at brand og skader fik alle tre bygninger til at kollapse.

 

Tucker Carlson: Ok.

 

Dr. Steven E. Jones: Den anden er, at sprængstof i bygningerne kan have forårsaget kollapset. Og så er det vi analyserer på, hvilken hypotese, der er den bedste. Og det har jeg gjort i mit 25 siders paper.

 

Tucker Carlson: Jeg vil oplæse et citat for dig fra 'Deseret Morning News,' en avis fra Utah. Jeg citerer:

 

"Det er ret sandsynligt, at sprængstof var placeret på forhånd i alle tre bygninger og detoneret efter de to fly-smadringer, som faktisk var en afledningsmanøvre. muslimer kan sikkert ikke beskyldes for World Trade Center's nedrivning, når det kommer til stykket."

 

Det er - ville jeg synes - ret anstødeligt over for mange af tilhørerne.

 

Har du nogle beviser for det?

 

Dr. Steven E. Jones: Ikke til muslimerne.

 

Tucker Carlson: Well - det er godt.

 

Dr. Steven E. Jones: Jeg har en del e-mails.

 

Tucker Carlson: Jeg er sikker på, at dine skriverier kun blev vel modtaget i Islamabad og Peshawar og den slags steder. Men for amerikanere?

 

Dr. Steven E. Jones: Well . jeg har ikke modtaget breve derfra. Kun fra gode mennesker, og jeg har da også muslimske venner. Lad mig for eksempel læse noget for dig - jeg agter ikke at stoppe her - jeg vil gerne lave dette eksperiment med dig.

 

(Dr. Steven Jones ønskede at demonstrere, at Bygning 7 kom ned med tilnærmelsesvist frit falds hastighed, men forhindres nu af Tucker Carlson)

 

Tucker Carlson: Vi har ikke en masse tid til eksperimenter professor. Men hvis bare De kunne give os blot én ting at forholde os til - hvordan du fremsætter disse beskyldninger - eller som det lader til, du gør.

00:03:40

 

Dr. Steven E. Jones: Tucker, selvfølgelig, selvfølgelig. Lad os starte med Bygning 7's kollaps. Kan du vise video-klippet, som jeg sendte til dig?

 

Tucker Carlson: Ok. Jeg er ikke sikker på, at vi kan - men dette er World Trade Center.

 

(Tucker viser KUN et fotografi af wtc's Bygning 7 og undgår at vise filmklippet af wtc7's kollaps, red.).

 

Den er mindre end de andre to og den blev selvfølgelig ikke ramt af et fly.

 

Dr. Steven E. Jones: Rigtigt. Den er på 47 etager.

 

Tucker Carlson: Det er rigtigt.

 

Dr. Steven E. Jones: 24 stålsøjler i midten.

 

Tucker Carlson: Det er rigtigt.

 

Dr. Steven E. Jones: Stabiliseret med asymmetriske afstivere - Nu kan jeg ikke se, hvad seerne ser - Afspilles filmklippet nu?

 

Tucker Carlson: Nej. Vi ser KUN bygningen. Og lige så vore seere er klar over det - forklaringen, som jeg mener er den officielle, er, at der var en stor tank med diesel brændstof gemt i bygningens lavere del, hvilket resulterede i brand og bygningens kollaps.

 

Dr. Steven E. Jones: Ja, det er basalt set det ja.

 

 

Well - det er basalt set det, ja. Men når vi læser i FEMA rapporten, siger den - og jeg har medtaget dette i mit paper selvfølgelig (Dr. Jones læser op):

 

"Den bedste hypotese, som er den eneste, de keggede på, "brand, har kun en ringe sandsynlighed for at forekomme."

 

Og det er jeg enig i.

 

Tucker Carlson: Ok.

 

Dr. Steven E. Jones: Men de indrømmer, at der kun er en ringe sandsynlighed - og hvis du ser på kollapset, vil du se, at hvad jeg har studeret, er fald-tiden, symmetrien i faldet og det faktum, at den (Bygning 7) først dykker i midten.
Det kaldes et "kink", hvilket er meget karakteristisk selvfølgelig for en kontrolleret nedrivning med sprængstof.

 

Tucker Carlson: Professor, jeg er ked af, at vores tid er udløbet.

 

Dr. Steven E. Jones: Whoa - en anden ting, jeg ønsker at nævne.

 

Tucker Carlson: Ok, hvis du kan skyde det af, skyd det af hurtigt.

 

Dr. Steven E. Jones: Ok, her kommer det. Smeltet metal i kældrene til alle tre bygninger.

 

Tucker Carlson: Javel.

 

Dr. Steven E. Jones: Og alle videnskabsfolk er stort set enige i, at brand ikke var tilstrækkeligt til at smelte stål - så hvorfor findes så dette smeltede metal? Det smeltede metal er det direkte bevis på, at der er anvendt høj-temperatur-eksplosiver så som thermite, som preducerer smeltet jern, som et slut-produkt.

 

Tucker Carlson: Ok.

 

Dr. Steven E. Jones: Der er meget kort tid, men folk vil læse mit paper og derefter vil jeg tale om smeltet metal, symmetrien i kollapset og svagheden samt utilstrækkeligheden i brand-hypotesen.

 

Tucker Carlson: Professor, vi vil overlade det til de af vore seere, som er interesserede nok til at følge op på det.
Vi sætter pris på dit forsøg på at forklare disse seere det. Tak.

--

 

 

 

 

 

 

SE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE, HVOR TUCKER CARLSON FRA MSNBC CHIKANERER SAMT FORSØGER AT LATTERLIGGØRE OG MARGINALISERE PROFESSOR Dr. STEVEN E. JONES.

 

--

 

 

 

KILDE: http://www.youtube.com/watch?v=ayYXNo0i_Cs

--

 


911avisen@911avisen.dk