VIDEO

Hvad vil blive Obama’s Falsk Flag Angreb?
Online-video viser WORLD TRADE CENTER FORSTØVE
"Hvad vil det næste falsk flag angreb være, og hvor vil det være? Vil det være en nuklear eksplosion siden en nuklear eksplosion jo vil efterlade meget mindre og færre belastende beviser, end hvad 9/11 jo gjorde? Hertil kommer, at et nukleart falsk flag angreb vil gøre det muligt og bekvemt for den regerende elite at udløse amerikanske atomvåben efter ønskede mål - og dét er noget de alle har luftet muligheden for at gøre i flere år," hævdes det i artiklen fra www.mail-archive.com

KILDE: http://www.mail-archive.com/shadowgovernment

@googlegroups.com/msg00781.html

+ http://www.youtube.com/watch?v=6H0X-7sDwZE

 

RELATERET:

Falsk Flag
Brzezinski foreslår en falsk flag event som kickstart til Iran-krig
Dr. Niels H. Harrit & Dr. Steven E. Jones: Sprængstof i WTC-støv

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.
Mere Info

Hvad vil blive Obama’s Falsk Flag Angreb?

"Inden for 8 måneder efter at Bush havde taget magten, havde Cheney og banden ramt deres eget land med 9/11-angrebene for at kick-starte deres dagsorden for globalt overherre-dømme, som skitseret i deres bibel, Projektet for et nyt amerikansk
Århundrede
."
Sådan indledes mail-archive-artiklen nedenfor.


Artikel af 22.01.2009 fra

www.mail-archive.com/shadowgovernment

 

Inden for 8 måneder efter at Bush havde taget magten, havde Cheney og banden ramt deres eget land med 9/11-angrebene for at kick-starte deres dagsorden for globalt overherredømme, som skitseret i deres bibel, "Projektet for et nyt amerikansk Århundrede" (Project of a New American Century; PNAC).

 

I PNAC kaldte de på "et nyt Pearl Harbor" til at sætte deres planer hurtigt i gang.

 

For enhver rationel og fordomsfri observatør er angrebene den 11. september 2001 i USA naturligvis en amerikansk regerings-sammensværgelse.

 

Stål-indrammede bygninger kollapsede hurtigt efter korte brande, hvor ingen sådanne sammenbrud nogensinde var sket før eller siden.

 

Et fly, angiveligt, styrtede ind i et hul i Pentagon, der var alt, alt for lille til at et stort luftfartøj kunne passere gennem, hvorefter ingen virkelige rester eller sandsynlige vragdele af nogen art fandtes.

 

Samme mærkværdighed var tilfældet efter flystyrtet i Pennsylvania, hvor intet fly blev fundet på ulykkesstedet. Rigtigt. Intet fly.

 

Der var den senere opdagelse af thermite på 'World Trade Center'-stedet Ground Zero, hvor resterne fra kollapset uforklarligt brændte ved ekstremt høje temperaturer i uger efter 9/11. Der var mange eksplosioner hørt fra alle WTC bygninger, før de faldt sammen i frit falds hastighed på en nedrivningsagtig måde.


Og der er meget, meget mere overbevisende beviser for, at amerikanernes egen regering begik forbrydelsen. Ønskes en mere detaljeret analyse kan man se en lang række oplysende websteder og videoer, herunder Loose Change 2nd Edition, som kan ses på Google Video.

- Der var mange eksplosioner hørt fra alle WTC bygninger, før de faldt sammen i frit falds hastighed på en nedrivningsagtig måde.

 

mail-archive.com

 

Naturligvis har Det Demokratiske Parti (The Democrats) sammen med enhver gruppe af den regerende elite - herunder de forenede mainstream-medier - været medskyldig i mørklægning af denne regeringssammensværgelse. Dette skyldes til dels det faktum, at en fremstilling af den virkelighed - at 9/11 var en forbrydelse mod Amerika begået af USA's regerende elite - kun kunne afstedkomme revolutionære konsekvenser.

 

Men den manglende eksponering af denne sammensværgelse og den manglende retsforfølgelse af de virkelige gerningsmænd betyder kun, at den herskende klasse på ny vil anvende et andet sådan falsk flag angreb på det amerikanske folk, når behovet opstår og lejligheden byder sig. Obama’s vicepræsident Joe Biden har allerede fremsat bemærkninger om at forberede det amerikanske folk på det næste angreb – et nyt 9/11 - da han erklærede, at "Obama vil blive afprøvet."

 

Hvad vil det næste falsk flag angreb være, og hvor vil det være? Vil det være en nuklear eksplosion siden en nuklear eksplosion jo vil efterlade meget mindre og færre belastende beviser, end hvad tilfældet var med 9/11? Hertil kommer, at et nukleart falsk flag angreb vil gøre det muligt og bekvemt for den regerende elite at udløse amerikanske atomvåben efter ønskede mål - og dét er noget de alle har luftet muligheden for at gøre i flere år.

- Hvad vil det næste falsk flag angreb være, og hvor vil det være? Vil det være en nuklear eksplosion siden en nuklear eksplosion jo vil efterlade meget mindre og færre belastende beviser, end hvad tilfældet var med 9/11?

 

mail-archive.com

 

Det turde være blevet helt klart, at USA ikke kan vinde de imperialistiske krige i Mellemøsten ved hjælp af traditionel militær magt.


USA har været fastlåst i Afghanistan og Irak i årevis med ingen ende i syne, og ingen af deres reelle imperialistiske mål er opfyldt.


Imens de er hurtige til at hævde sejr i Irak, er denne løgn gjort indlysende af den kendsgerning, at ingen af deres tropper er blevet fjernet. De ved godt, at Irak stadig er en krudttønde, som venter på at eksplodere - utilstrækkeligt pacificeret og ude af stand til at blive grundigt voldtaget af USA's imperialisme. Afghanistan er endnu mindre i henhold til amerikansk imperialistisk kontrol.


Læg til dette dilemma det faktum, at den amerikanske økonomi bryder sammen, hvilket kan umuliggøre fremtidige imperialistiske krige. Det betyder, at der er en stigende presserende nødvendighed for amerikansk imperialistisk succes i Mellemøsten. Atombomber synes at være det logiske valg til at realisere den amerikanske imperialisme drømme og ønsker.

 

Og må jeg minde om, at det ikke kun er Cheney, som har raslet med atomvåben-sablerne. Både Hillary Clinton og Barack Obama har erklæret, at "alle muligheder er på bordet" - hvilket naturligvis er en indirekte henvisning til atombomber.
--

 

 

 

KILDE: http://www.mail-archive.com/shadowgovernment@googlegroups.com/msg00781.html

 

 


911avisen@911avisen.dk