VIDEO

Medieanalytikeren Barrie Zwicker om psykologiske barrierer i sandheds-arbejdet med 9/11..
Online-video med MEDIEANALYTIKER BARRIE ZWICKER

Barrie Zwicker: Hændelsen den 11. september 2001 er permanent og magtfuldt indlagt i bevidstheden på snart sagt et hvert menneske. Og det vil ligge i os til den dag vi dør.

 

KILDE: http://youtube.com/watch?v=67AzgIpxwco

RELATERET:

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.

Mere Info

Medieanalytikeren Barrie Zwicker om psykologiske barrierer i sandheds-arbejdet med 9/11.

Medieanalytikeren Barrie Zwicker taler til 9/11-sandheds-bevægelsen i denne video Towers of Deception del.4


Barrie Zwicker: Hvis vi skal være så effektive som muligt, som 9/11 analytikere, får vi ikke succes ved bevisførelsen alene. Og dét uanset at World Trade Center’s Bygning 7 er en rygende pistol.

 

For folk med en allerede dannet forestilling om, hvad der skete den 11. september vil ikke acceptere bevisførelse. De vil ikke acceptere den. Vis dem videoer af Bygning 7 komme ned….

 

Og de vil blot sige: Tja, det er måske sandt, men jeg tror ikke på det! Jeg mener, det er det sidste ord.

 

Derfor må vi anerkende, at der er en psykologisk dimension. Nogle mennesker, som er analytisk anlagte vil lukke øjnene op for det. Andre vil lukke øjnene op for det ene og alene fordi de slet og ret ikke stoler på Bush og Det Hvide Hus - og så vil de være klar til at se på det.

 

Baggrundsstemme: Psykologisk Projektion er en forsvarsmekanisme i hvilken man tillægger sig sine egne uaccepterede tanker eller/og følelser eller handlinger.

 

(TV-klip start)

 

Præsident Bush (tv-klip fra C-Span): ”Lad os aldrig tolerere skandaløse konspirationsteorier angående angrebene den 11. september – ondskabsfulde løgne, som forsøger at skifte beskyldningerne væk fra terroristerne selv – væk fra de skyldige.”

 

(TV-klip slut)

 

Barrie Zwicker: Og nogle mennesker vil aldrig blive modtagelige for beviserne. …

 

Der er beviser nok på, at den officielle 9/11 historie ikke kan være sand. Hvis man er blot 10% åben for beviserne, vil man se, at den officielle historie ikke kan vare sandfærdig. Historien om 19 flykaprere, som bliver styret fra en hule i Afghanistan. Og fly, der ikke viser sig i næsten 2 timer o.s.v.

 

Mennesker siger: Jeg vil ikke tro det, ”jeg vil ikke derhen”! Så det viser, at en person er halvt vidende og halvt ikke-vidende. Personen ved nok, men ønsker ikke at vide mere (Kognitiv dissonans).

 

Og folk vil sige ”Jeg vil ikke gå derhen!” og ”Du må have mig undskyldt, jeg kan bare ikke forestille mig, at vore ledere ville gøre det!” og ”Helt ærligt, ville de dræbe tusindvis af vore egne folk?”

 

Hvis man vil kontrollere et andet menneskes tankegang er det bedste, at man begynder med at forskrække og traumatisere mennesket. Man gør dem meget bange og ude af balance – så de knap nok ved hvor de er eller hvem de er. Og så træder man og tilbyder noget – man tilbyder sig selv som en faderfigur. Eller som kilden til visdom til at løse hele problemet. Og så vil de tro på, hvad man siger. De vil stole på en.

- Hændelsen den 11. september 2001 er permanent og magtfuldt indlagt i bevidstheden på snart sagt et hvert menneske. Og det vil ligge i os til den dag vi dør.

 

Barrie Zwicker

 

Hændelsen den 11. september 2001 er permanent og magtfuldt indlagt i bevidstheden på snart sagt et hvert menneske. Og det vil ligge i os til den dag vi dør.

 

Så spørgsmålet er, i hvilken udstrækning forstærkes det i bevidstheden, når vi gentagne gange mindes om det.

 

(TV-klip start)

 

Frank Luntz, ”psykologisk krigs-entreprenør” (tv-klip): 9/11 forandrede alt. Og jeg synes, at ikke bare har folk retten til at tale om 9/11. De har pligt til til at tale om 9/11.

 

PBS NOW 2. juli 2004, Brancaccio interviewer Luntz (tv-klip):Du ved, der er et memorandum henvendt til dig, og som taler om en nødvendighed for politikere at nævne de forfærdelige hændelser den 11. september..

 

Frank Luntz, ”psykologisk krigs-entreprenør” (tv-klip): Og hvad er der galt med det?

 

PBS NOW 2. juli 2004, Brancaccio interviewer Luntz (tv-klip): Før man nævner Irak.

 

Frank Luntz, ”psykologisk krigs-entreprenør” (tv-klip): Men hvad er der galt i at nævne, hvorfor disse ting skete? Hvad er der galt i at nævne, at der er fjender til Amerika? Hvad er der galt i at tale om den omstændighed, at det er bedre at udkæmpe denne krig i Afghanistan og Irak end at udkæmpe den i Washington (Pentagon, red.) og New York (World Trade Center, red.)?

(TV-klip slut)

 

Barrie Zwicker: Grunden til at vi skal mindes om det er, at nogle har brug for, at vi bliver mindet om det. Slet og ret fordi det er hjørnestenen i denne såkaldte ”Krig Mod Terror”. Det er blevet deres hovedprojekt nu, hvilket igen er til gavn for krigsindustrien, som ønsker verdensdominans. … Så de har stærkt brug for fortsat at påberåbe sig 9/11.

 

Jeg har studeret professor Peter Dale Scott’s teorier om ’Deep Policy’ vedrørende hvem, der bestemmer over os og hvorfor. Og hvem planlægger krige og hvem tager vores friheder. Vi har ikke råd til at være uvidende om disse ting. Jeg mener, vi burde tvinge os selv til at studere disse ting…

 

Vigtigt er det, at vi fortsætter med at tale om det – for når vi holder op med at tale om det holder vi også op med at tænke på det.

 

Husk hvad du ved og bliv ved at tale om hvad du ved. Der vil være mange forhindringer og mennesker, som vil forsøge at tvinge dig til at tie. Også inden for ens eget hjem.

 

Vore bestræbelser på at få sandheden frem om, at 9/11 var et Inside Job, kan bremses og måske gå helt i stå på grund at det uophørlige arbejde fra folk fra den psykologiske krigsførelse og på grund af infiltration af 9/11 sandheds-bevægelsen.

 

Endvidere kan arbejdet med at få 9/11 sandheden frem bremses af flere Falsk Flag hændelser – hvoraf hver enkelt nye Falsk Flag hændelse psykologisk set vil styrke vor opfattelse af, at den foregående Falsk Flag hændelse ikke var en Falsk Flag hændelse – men faktisk var en hændelse forårsaget til Al Quaida.

 

Så hver løgn bliver bygget på den foregående løgn – indtil du har en stor stak af løgne. Og hvis nogen tror på disse løgne, er de virkelig ved at blive bedraget. Hvorimod: Hvis du kan punktere en af disse løgne, så er det en åbning til at punktere flere af dem. Og efter et stykke tid – hvis du punkterer en ordentlig bunke løgne – så begynder folk at se realiteterne.
--

 

 

SE HELE VIDEOEN ØVERST TIL HØJRE.

 

 

KILDE: http://youtube.com/watch?v=67AzgIpxwco

--

 


911avisen@911avisen.dk