VIDEO

The Great Global Warming Swindle.
(Globalt klimabedrag)
Online-videoen THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE

I videoen ovenfor genfindes Paul Joseph Watson's synspunkt vedrørende et globalt klimabedrag, og speakeren indleder da også med at sige: "Politikerne vover ikke længere at udtrykke nogen som helst tvivl om klimaforandringer"

KILDE: http://www.garagetv.be/video-galerij/blancostemrecht

/The_Great_Global_Warming_Swindle_Documentary_Film.aspx


--

 


Global Warming or Global Governance
(Globalt klimabedrag)
Online-videoen GLOBAL WARMING OR GLOBAL GOVERNANCE

I videoen ovenfor genfindes Paul Joseph Watson's synspunkt vedrørende et globalt klimabedrag

KILDE: http://video.google.com/videoplay?docid=4860344067427439443

 
RELATERET:

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.

Mere Info

Global opvarmning erstatter 9/11 som ny undskyldning for hvad som helst.
"Stop med at stille spørgsmål og bare lad os beskatte alt ud af dig, inklusive den luft du indånder. I sidste ende gælder det miljøet - og vi har aldrig løget for dig før, har vi?"

Af Paul Joseph Watson, Prison Planet.

 

GLOBALT KLIMABEDRAG. Sådan indleder internetavisen Prison Planet den 13. marts 2007 artiklen "Global Warming Replaces 9/11 As Justification To Do Anything" og fortsætter:

 

Efter at have påberåbt sig 11. september som undskyldning for snart sagt hvad som helst (herunder to angrebskrige, red.) er 11. september blevet afløst af et nyt mantra - en undskyldning for et nyt tyrani uanset hvor krænkende og skadeligt dette tyrani kan være for individets frihed.

 

De formastelige, som overhovedet vover at være skeptiske over for en påstået truende global opvarmning, slås i hartkorn med holocaust-benægtere, hvilket afspejler tiden efter 11. september, hvor tvivlere og kritikere af Bush's dagsorden blev slået til forrædder eller terrorist-sympatisør og ignoreret af den politiske mainstream.

 

Blot ved at fremmane en trussel om en global opvarmning, har regeringerne skabt og designet sig en legitimering for at gøre næsten hvad som helst.

 

Politikere er professionelle løgnere. De gør en karriere ud af at bedrage befolkningen og forvanske realiteterne til at matche på forhånd udtænkte dagsordener.

 

Igen opleves en kaskade af ellers rationelt tænkende mennesker, som stoler ivrigt og blindt på alt, hvad deres ledere fortæller og siger om klimaforandringer, uanset hvor forvrænget det end lyder.

 

Disse mennesker er også villige til at overholde de latterligt anmassende"løsninger" til klimaændringer, der "tilfældigvis" vil begrænse mobilitet og fri rejse, regulere personlige adfærd, styrke og udvide global regering samt puste nyt liv i en overvågningsstat - alt Big Brother nogensinde ønskede - men ét er sikkert: De ville aldrig lyve for os om en globale opvarmning for at opnå det, ville de?

 

Hvad er mest farligt? Et temperaturudsving, der har gentaget sig og overskredet normalvædierne ti gange de sidste tusind år uden nogen varig betydning for øko-systemet, eller en undskyldning for vestlige regeringer til at stramme fascismens lænker om vores ankler i navnet af at redde planeten?

 

Har nyere historie måske ikke trefoldigt bevist, at regeringer udnytter fup for at skabe hysteri omkring monstre under sengen, fup, staten selv har fremstillet? Hvorfor skulle vi tro dem denne gang?

 

Hvis de vestlige regeringer var virkelig bekymrede sig for klimaændringer, så ville de ikke tilbyde os straffe, men incitamenter for reduktion af CO2-emissioner i form af skattelettelser... ... ...

 

Nye udviklinger i denne uge har understreget den kendsgerning, at global opvarmning er et væsen af Big Brother og vil blive brugt til at fjerne den smule personlige frihed vi har tilbage.

 

Storbritanniens næste Bilderberg-udnævnte premierminister Gordon Brown siger, at vi har brug for en "ny verdensorden" for at bekæmpe klimaændringer.

 

Da mennesker jo producerer kuldioxid ved at trække vejret, ville det så ikke være fornuftigt at beskatte den luft, vi indånder?
... ... ... ...

 

Tanken om at beskatte den luft, vi indånder, har i årtier været en satirisk allegori af regeringens kontrol.

 

Debatten om Global Opvarmning fungerer også som et røgslør, som skal dække over den virkelige miljøkriminalitet, miljøkriminalitet, som fortsat vil udføres af meget store selskaber og videnskabelige institutioner, der på det nærmeste er i seng med regeringerne for at kunne smykke sig med indførelse af strenge foranstaltninger over for os alle i miljøet's navn.

- Hvad er mest farligt? Et temperaturudsving, der har gentaget sig og overskredet normalvædierne ti gange de sidste tusind år uden nogen varig betydning for øko-systemet, eller en undskyldning for vestlige regeringer til at stramme fascismens lænker om vores ankler i navnet af at redde planeten?

 

Paul Joseph Watson, Prison Planet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SE VIDEOS I HØJRE SIDE OM EN PÅSTÅET BAGGRUND FOR DEN STORPOLITISKE DEBAT OM EN PÅSTÅET GLOBAL OPVARMNING.

--

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KILDE: http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/130307doanything.htm

--

 


911avisen@911avisen.dk