Rudy Giuliani & FBI ødelagde WTC bevismateriale.
Vi vidste meget tidligt, at stålet fra bygningerne udgjorde nøglen til at vide, præcist hvordan bygningerne kom ned, siger Professor Glenn Corbet, der på videoen ikke er den eneste, som undrer sig over at bevismaterialet så tjept skulle sejles til omsmeltning i Kina.

 

VIDEO

Rudy Giuliani & FBI ødelagde WTC bevismateriale.
Online-video med PROFESSOR GLENN CORBET, JAMES T. HOFFMAN, MARK JACOBSEN og .PROFESSOR STEVEN E. JONES.

KILDE: http://youtube.com/watch?v=GxycV4fNPnQ

 

RELATERET:

Dansk 9/11-bog: "11. september 2001 - Stadig ingen svar II", udgivet 15.01.2011.

Diverse 9/11-film med danske undertekster - se dem gratis online.

Mere Info

Professor Glenn Corbet: Vi pressede fra starten på for at få en komplet undersøgelse. Og mens vi gjorde det, blev beviserne fra WTC-bygningerne ødelagt... Mens vi var i undersøgelsesfasen, var der egentlig ikke nogen grund til i hast at sejle stålet fra bygningerne til øversøiske
lande som skrot til omsmeltning.

 

 

James T. Hoffman, WTC7.NET: New York havde en plan og nøjagtigt 11 dage efter 9/11 begyndte man at skille sig af med stålet til genbrug. Ikke kun i USA, hvor man kunne have sikret bevismaterialet. Nej, det blev puttet i skibe og fragtet til Indien og Kina for at blive smeltet.

 

 

Professor Glenn Corbet: Vi vidste meget tidligt, at stålet fra bygningerne udgjorde nøglen til at vide, præcist hvordan bygningerne kom ned. Og desværre var vi ikke i stand til at overbevise de ansvarshavende om at beholde bevismaterialet. Vi fik kun en meget beskeden del at stålet fra bygningerne.

 

 

Professor Steven E. Jones: Der er cirka 250 skykker stål, som vi kender til er gemt til analyse - og det er kun ud af 200.000 tons!

 

Mark Jacobsen, New York Magazine: New Yorks borgmester Rudy Giuliani var hurtig til at få fjernet beviserne fra gerningsstedet.

 

Professor Steven E. Jones: Det er svært at forestille sig, hvordan man på et gerningssted kan ødelægge så meget bevismateriale så hurtigt og så grundigt - og slippe så godt afsted med det!

--

 

 

 

KILDE: http://youtube.com/watch?v=GxycV4fNPnQ

--

 


911avisen@911avisen.dk